Nieuws

De wereld van wijn & delicatessen staat nooit stil. Wij zijn altijd op zoek naar spannende combinaties tussen wijnen en delicatessen, nieuwe producten en naar manieren om je te inspireren. Op deze pagina lees je al het nieuws over de winkel, informatie en inspiratie over de producten, onze aanbiedingen en nog veel meer om je op de hoogte te houden van alles op het gebied van wijn & delicatessen.

Business Class

Horeca en winkel komen samen bij Gastrovino La Liguria. De eerste flagshipstore opende in Leidschendam, in december opent de tweede vestiging in Scheveningen. De plek waar u exclusieve internationale wijnen en Italiaanse delicatessen kunt proeven en kopen. Het is een wijnbar en winkel in een. Mede-oprichter Damiano Piacenza vertelt over het concept en laat wat heerlijke delicatessen aan Harry proeven.

Bekijk de uitzending

Goed nieuws! De eerste wine-drive-thru van Nederland is een feit | Beau Monde

Bekijk het hele artikel hier

Groot assortiment van wereldse wijnen en delicatessen

Bij Gastrovino La Liguria genieten gasten op één plek van zowel luxe als toegankelijke wijnen, een uitgebreide wijnproeverij én delicatessen. De productspecialisten, gastheren en wijnsommeliers van Gastrovino La Liguria staan te popelen om gasten te inspireren met al hun kennis over internationale wijnen en Italiaanse delicatessen. Medeoprichter Damiano Piacenza vertelt: “We hebben prachtige wijnen van over de hele wereld op de kaart staan. Maar er is een speciale connectie met wijnen van Italiaanse bodem. Niet alleen omdat mijn roots in dit Zuid-Europese land liggen, maar vooral omdat Italië rijk is aan meer dan duizend druivensoorten die aan de basis liggen van de beste wijnen.” Samen met de selectie van luxe delicatessen – waaronder zalm, truffel en kaviaar – van tientallen verschillende landen en de traditionele Italiaanse producten die rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd, belooft Gastrovino La Liguria een ware smaakbeleving te zijn. Piacenza vult aan: “Onze wijnen en delicatessen kun je zowel nuttigen in ons horecagedeelte, als kopen voor thuis. Wij geloven namelijk dat horeca en retail elkaar alleen maar kan versterken en bieden de gast op deze manier een totaal plaatje aan!”.

Wijnliefhebbers opgelet! We zijn open!

Vanaf 9 april 2020 is de wijnwinkel van Gastrovino La Liguria geopend! Onze productspecialisten, gastheren en wijnsommeliers staan te popelen om jullie te inspireren met al hun kennis over de wijnen. Met een assortiment van maar liefst 750 wijnen van over de hele wereld is de kans op slagen verzekerd! Dus kom snel langs en vind de perfecte wijn voor het paasweekend.