GASTROVINO LA LIGURIA

Welkom bij Gastrovino La Liguria Scheveningen, gevestigd in het monumentale Sluiswachtershuis in de haven van Scheveningen. Dé plek waar restaurant, winkel en traiteur feilloos in elkaar overlopen en waar je je waant in Italië. We zijn compleet ingericht om jou te voorzien van een optimale smaakbeleving. Je kunt hier internationale wijnen en ambachtelijke delicatessen proeven, meenemen en laten bezorgen aan huis. We werken met gecertificeerde Slow Food producten uit Italië, kazen van Hollandse bodem en lokale producten, zoals de historische Jacobus Toet Kaviaar en Royal Class Zalm. Onze smaakexperts en sommeliers staan voor je klaar om je te inspireren en adviseren over al onze heerlijke producten.


Elke zondag "The Italian Lunch"

The Italian Lunch

Your next
event here?

Your next event

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

MERCATO

De winkel, oftewel Mercato, van Gastrovino La Liguria is een walhalla voor liefhebbers van lekker eten en drinken. De mercato is gevuld met de beste wijnen uit de hele wereld, vers gebrande noten, Hollandse en buitenlandse kazen, heerlijke chocolade, antipasti, de beste olijfolie en gedroogde pasta’s.

Lees meer

RISTORANTE

Italiaanse charme in de Scheveningse haven waar genieten voorop staat. Je kunt bij ons terecht voor een kop koffie, brunch, lunch, aperitivo en diner met Italiaanse twist. We werken veel met gecertificeerde Slow Food producten uit Italië. Puur, eerlijk en schoon en dat proef je!

Lees meer Reserveren

Gastrovrienden

Gastrovrienden belonen wij graag! Meld je daarom hier aan voor ons spaar programma en profiteer van onze leuke acties, cadeau ideeën en evenementen.
Gespaarde punten kunnen verzilverd worden bij Gastrovino 'La Liguria' locatie Scheveningen en Leidschendam en La Liguria aan het Noordeinde.

Registreren

Cadeaukaart

Bij Gastrovino La Liguria bent u voor al uw cadeautjes aan het juiste adres. Kunt u nou niet kiezen en komt u er niet uit? Bestel dan een cadeaukaart voor uw geliefde, dan kan hij/zij zelf een leuk geschenk uitzoeken. Nog leuker: de cadeaukaart is ook te gebruiken in het restaurant en zelfs inzetbaar bij ons zusje in Leidschendam. U kunt hier uw cadeaukaart bestellen met de door u gewenste waarde. U kunt een digitale cadeaukaart bestellen die direct inzetbaar is, maar ook een fysieke cadeaukaart laten opsturen naar het door u gewenste adres.
Heeft u een cadeaukaart ontvangen? Dan kunt u op deze website ook het saldo checken met de saldo checker.

SALDOCHECKER

Onlangs zijn wij gestart met een nieuw spaarprogramma. Bij iedere aankoop in onze mercato spaart u punten die u vervolgens weer in de mercato, of in ons restaurant, kunt verzilveren. Heeft u het afgelopen jaar een Amici-pas van ons ontvangen? Dan kunnen wij deze in onze mercato voor u aanpassen, zodat u mee kunt doen aan ons spaarprogramma.

Heeft u zojuist een klantenpas laten aanmaken in een van onze winkels? Dan kunt u zich via de button “registreren” aanmelden voor het spaarprogramma.
Tevens staat er nu ook een saldo-checker op de website, heel handig voor als u uw huidige puntensaldo wilt checken! Hou onze Socials en website in de gaten voor het laatste nieuws!

Registreren

WINE BY THE GLASS

Voor de wijnliefhebbers, wijnsnobs en levensgenieters is er een heuse wijntap met zelfbediening! Deze eyecatcher is gevuld met de mooiste wijnen die je per proefmaatje (25 ml.), half glas (75 ml.) of heel glas (150 ml.) kan tappen met een speciale wijnpas. Deze wijnpas kun je kopen bij jouw eerste bezoek aan het restaurant of de Mercato. Welcome to the wonderful world of wine!

OVER ONS

In 2017 wonnen wij de tender van de gemeente Den Haag en was het historische Sluiswachtershuis van ons. Het vrijstaande gebouw uit circa 1880 hoorde bij de voormalige zeesluis. Nadat de functie van de zeesluis kwam te vervallen, werd het gebouw in gebruik genomen als havenkantoor. De tender bevatte één voorwaarde: er moest een horecaonderneming in komen.

Lees meer

VACATURES

Ja je leest het goed, wij zijn op zoek naar JOU! 🙌🏽
Op welke functies kan je solliciteren?

  • Chef 👨🏼‍🍳
  • Sous chef
  • Sommelier 🍷

Lees meer