GASTROVINO LA LIGURIA

Welkom bij Gastrovino La Liguria Scheveningen, gevestigd in het monumentale Sluiswachtershuis in de haven van Scheveningen. Dé plek waar restaurant, winkel en traiteur feilloos in elkaar overlopen en waar je je waant in Italië. We zijn compleet ingericht om jou te voorzien van een optimale smaakbeleving. Je kunt hier internationale wijnen en ambachtelijke delicatessen proeven, meenemen en laten bezorgen aan huis. We werken met gecertificeerde Slow Food producten uit Italië, kazen van Hollandse bodem en lokale producten, zoals de historische Jacobus Toet Kaviaar en Royal Class Zalm. Onze smaakexperts en sommeliers staan voor je klaar om je te inspireren en adviseren over al onze heerlijke producten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

MERCATO

De winkel, oftewel Mercato, van Gastrovino La Liguria is een walhalla voor liefhebbers van lekker eten en drinken. De mercato is gevuld met de beste wijnen uit de hele wereld, vers gebrande noten, Hollandse en buitenlandse kazen, heerlijke chocolade, antipasti, de beste olijfolie en gedroogde pasta’s.

Lees meer

SALDOCHECKER

Onlangs zijn wij gestart met een nieuw spaarprogramma. Bij iedere aankoop in onze mercato spaart u punten die u vervolgens weer in de mercato, of in ons restaurant, kunt verzilveren. Heeft u het afgelopen jaar een Amici-pas van ons ontvangen? Dan kunnen wij deze in onze mercato voor u aanpassen, zodat u mee kunt doen aan ons spaarprogramma.

Heeft u zojuist een klantenpas laten aanmaken in een van onze winkels? Dan kunt u zich via de button “registreren” aanmelden voor het spaarprogramma.
Tevens staat er nu ook een saldo-checker op de website, heel handig voor als u uw huidige puntensaldo wilt checken! Hou onze Socials en website in de gaten voor het laatste nieuws!

Registreren

WINE BY THE GLASS

Voor de wijnliefhebbers, wijnsnobs en levensgenieters is er een heuse wijntap met zelfbediening! Deze eyecatcher is gevuld met de mooiste wijnen die je per proefmaatje (25 ml.), half glas (75 ml.) of heel glas (150 ml.) kan tappen met een speciale wijnpas. Deze wijnpas kun je kopen bij jouw eerste bezoek aan het restaurant of de Mercato. Welcome to the wonderful world of wine!

OVER ONS

In 2017 wonnen wij de tender van de gemeente Den Haag en was het historische Sluiswachtershuis van ons. Het vrijstaande gebouw uit circa 1880 hoorde bij de voormalige zeesluis. Nadat de functie van de zeesluis kwam te vervallen, werd het gebouw in gebruik genomen als havenkantoor. De tender bevatte één voorwaarde: er moest een horecaonderneming in komen. Inmiddels hebben wij (Damiano Piacenza, Chris Brosius, Winston van Eijkelenborg en Menno Lieuwens) onze droom verwezenlijkt en is het Sluiswachtershuis omgetoverd tot restaurant, winkel en traiteur in één.

Gastrovino La Liguria is onderdeel van Gastrovino Nederland. Met de komst van Gastrovino La Liguria telt Gastrovino, die sinds 1932 actief is, 29 ondernemers. Elke ondernemer voorziet op zijn/haar locatie in de wijn- en delicatessenbehoeften in de regio. Wijnen en delicatessen worden gezamenlijk geselecteerd en ingekocht, waardoor de ondernemers aangesloten bij Gastrovino Nederland een exclusief assortiment kunnen verkopen. Gastrovino Nederland gelooft dat horeca en retail samen sterker is en bouwt hard aan dit blurring concept.

VACATURE

Vacature Chef

Ja je leest het goed, wij zijn op zoek naar JOU! 🙌🏽

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Op welke functies kan je solliciteren?

  • Chef 👨🏼‍🍳
  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • Sous chef
  • ⠀⠀⠀
  • Sommelier 🍷
⠀⠀

Wat zoeken wij in jou?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ervaring, kennis, flexibiliteit en passie voor het vak ❤️

Dus.... ben jij gepassioneerd door de Italiaanse keuken of wil je alle AMORE geven aan de gasten in ons ristorante stuur dan een mail naar max@gastrovinolaliguria.nl 💌

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#gastrovino #gastrovinoscheveningen #gastrovinolaliguria #gastrovinosmercato #gastrovinonl #ilmercato #delicatessen #italiaansedelicatessen #passie #werehiring #wanted #vacature #ristorante #chef #souschef #sommelier #bediening #italiaansekeuken

Klik hier