OVER ONS

In 2017 wonnen wij de tender van de gemeente Den Haag en was het historische Sluiswachtershuis van ons. Het vrijstaande gebouw uit circa 1880 hoorde bij de voormalige zeesluis. Nadat de functie van de zeesluis kwam te vervallen, werd het gebouw in gebruik genomen als havenkantoor. De tender bevatte één voorwaarde: er moest een horecaonderneming in komen. Inmiddels hebben wij onze droom verwezenlijkt en is het Sluiswachtershuis omgetoverd tot restaurant, winkel en traiteur in één.

Gastrovino La Liguria is onderdeel van Gastrovino Nederland. Met de komst van Gastrovino La Liguria telt Gastrovino, die sinds 1932 actief is, 29 ondernemers. Elke ondernemer voorziet op zijn/haar locatie in de wijn- en delicatessenbehoeften in de regio. Wijnen en delicatessen worden gezamenlijk geselecteerd en ingekocht, waardoor de ondernemers aangesloten bij Gastrovino Nederland een exclusief assortiment kunnen verkopen. Gastrovino Nederland gelooft dat horeca en retail samen sterker is en bouwt hard aan dit blurring concept.

HOME OF ITALY

Home of Italy is een innovatieve restaurant, food & wine import organisatie met een Italiaans hart. Je vindt onze unieke locaties in Den Haag, Leidschendam en Scheveningen. Van klassiek dineren tot hippe blurring concepten waar restaurant, winkel en traiteur feilloos in elkaar overlopen. De gemeenschappelijke deler? Elke zaak is erop gericht om jou te voorzien van de optimale smaakbeleving. Onze gastheren/dames, productspecialisten en sommeliers staan voor je klaar.

Lees meer