Gastrovrienden

Gastrovrienden belonen wij graag! Meld je daarom hier aan voor ons spaar programma en profiteer van onze leuke acties, cadeau ideeën en evenementen.
Gespaarde punten kunnen verzilverd worden bij Gastrovino 'La Liguria' locatie Scheveningen en Leidschendam en La Liguria aan het Noordeinde.

Registreren

Cadeaukaart

Bij Gastrovino La Liguria bent u voor al uw cadeautjes aan het juiste adres. Kunt u nou niet kiezen en komt u er niet uit? Bestel dan een cadeaukaart voor uw geliefde, dan kan hij/zij zelf een leuk geschenk uitzoeken. Nog leuker: de cadeaukaart is ook te gebruiken in het restaurant en zelfs inzetbaar bij ons zusje in Leidschendam. U kunt hier uw cadeaukaart bestellen met de door u gewenste waarde. U kunt een digitale cadeaukaart bestellen die direct inzetbaar is, maar ook een fysieke cadeaukaart laten opsturen naar het door u gewenste adres.
Heeft u een cadeaukaart ontvangen? Dan kunt u op deze website ook het saldo checken met de saldo checker.

SALDOCHECKER

Onlangs zijn wij gestart met een nieuw spaarprogramma. Bij iedere aankoop in onze mercato spaart u punten die u vervolgens weer in de mercato, of in ons restaurant, kunt verzilveren. Heeft u het afgelopen jaar een Amici-pas van ons ontvangen? Dan kunnen wij deze in onze mercato voor u aanpassen, zodat u mee kunt doen aan ons spaarprogramma.

Heeft u zojuist een klantenpas laten aanmaken in een van onze winkels? Dan kunt u zich via de button “registreren” aanmelden voor het spaarprogramma.
Tevens staat er nu ook een saldo-checker op de website, heel handig voor als u uw huidige puntensaldo wilt checken! Hou onze Socials en website in de gaten voor het laatste nieuws!

Registreren