Mercato

De winkel, oftewel Mercato, van Gastrovino La Liguria is een walhalla voor liefhebbers van lekker eten en drinken. De mercato is gevuld met de beste wijnen uit de hele wereld, vers gebrande noten, Hollandse en buitenlandse kazen, heerlijke chocolade, antipasti, de beste olijfolie en gedroogde pasta’s.

Traiteur / Delicatessen

Onze liefde voor lekker eten proef je terug in onze gerechten. Elke dag worden er verse broodjes, pasta’s, sauzen, stoofpotjes, salades en borrelplanken gemaakt om je vingers bij af te likken. Met onze Italiaanse roots zul je begrijpen dat pasta serieus business is en er daarom ook altijd verse pasta op het menu staat. Als eerste in Nederland hebben we de pastation waar o.a. de lekkerste lasagnebladen, tagliatelle, ravioli en tortellini uitrollen. Kom naar de winkel en laat je smaakpapillen prikkelen!

Slow Food

Onze voorliefde voor Italië is voelbaar in de hele Mercato en in het restaurant. Zo werken wij zo veel mogelijk met Slow Food producten. Een wereldwijd ingeburgerd begrip en een way of life voor Italianen. Deze way of life willen wij graag aan jou overbrengen. Slow Food betekent kortgezegd: puur, schoon, eerlijk eten & drinken, geproduceerd met respect voor de natuur en tradities.

Gifts

Ook voor kwalitatieve en originele cadeaus ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben zelf een aantal luxe cadeaupakketten gemaakt, maar je kunt ook een eigen pakket samenstellen met jouw favoriete producten.

Servies

In onze mercato is ook handgemaakt en handbeschilderd servies uit Italië te koop. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven voor de nieuwste artikelen.